Ontwerp & Bouw

Ontwerp, fabricage en installatie onder één dak. De Van Sluisveld Groep biedt efficiënte totaaloplossingen van ontwerpschets tot oplevering, zowel dicht bij huis en wereldwijd!

Export

De Van Sluisveld Groep is gespecialiseerd in wereldwijde export van constructie materialen. Niet enkel voor onze eigen producten, maar ook voor alle materialen voor uw project.

Diensten

Prijs-kwaliteitsverhouding, efficiëntie en flexibilteit zijn essientiële criteria bij de selectie van een internationaal gerichte staalpartner. De Van Sluisveld Groep is trots deze aan te bieden in zijn diensten.

Over Ons

De Van Sluisveld Groep is  de overkoepelende benaming voor drie firma’s waarbij Van Sluisveld Steel Projects BV en Holland West Indies Trading BV de primaire positie innemen.
Van Sluisveld Steel Projects BV richt zich voornamelijk op de productie en wereldwijde levering en installatie van staalconstructies voor de commerciële, industriële, toeristische, agrarische en petrochemische sector.
Holland West Indies Trading BV is een export handelsonderneming, welke bouwmaterialen in het breedste zin van het woord exporteert. De voornaamste producten zijn Superfloor 88 en Renolit Alkorbright.
Naast de staalconstructies worden er op de wens van de opdrachtgevers regelmatig complete bouwpakketten geleverd en geïnstalleerd inclusief gevel- en dakbekleding.
Per jaar worden er enkele honderden projecten uitgevoerd door ons team van ruim 50 medewerkers.

Bekijk nu onze bedrijfsfilm