Over ons

Bedrijfsfilm productieproces

Bekijk nu onze nieuwe bedrijfsvideo!
Hier is ons volledige productieproces te zien, vanaf het moment dat het staal de fabriek in gaat tot het in een container richting plaats van bestemming gaat.

VAN SLUISVELD GROEP

De Van Sluisveld Groep is  de overkoepelende benaming voor vier firma’s waarbij Van Sluisveld Steel Projects BV en Holland West Indies Trading BV de primaire positie innemen.
Van Sluisveld Steel Projects BV richt zich voornamelijk op de productie en wereldwijde levering en installatie van staalconstructies voor de commerciële, industriële, toeristische, agrarische en petrochemische sector.
Holland West Indies Trading BV is een export handelsonderneming, welke bouwmaterialen in het breedste zin van het woord exporteert. De voornaamste producten zijn Superfloor 88 en Renolit Alkorbright.
Naast de staalconstructies worden er op de wens van de opdrachtgevers regelmatig complete bouwpakketten geleverd en geïnstalleerd inclusief gevel- en dakbekleding.
Per jaar worden er enkele honderden projecten uitgevoerd door ons team van ruim 50 medewerkers.

VAN SLUISVELD STEEL PROJECTS B.V.

Bij onze organisatie kunt u terecht voor kleine tot grote projecten. U kunt hierbij denken aan een stalen spant voor uw woonhuis of aan een hoog nieuwbouwproject van duizenden tonnen staal. Bij Van Sluisveld Steel Projects B.V. grijpen de volgende kritische succesfactoren stevig in elkaar.

  • Prijs- en kwaliteitsgericht
  • Interne ontwerp- en engineeringsafdeling
  • Voortdurend innoverend
  • Efficiënte productiestraat
  • Vakkundige montage wereldwijd

HOLLAND WEST INDIES TRADING B.V.

Holland West Indies Trading B.V. is een handelsmaatschappij die gespecialiseerd is in het leveren van bouwmaterialen aan overzeese gebieden wereldwijd.  Van de volgende producten worden de kwaliteit gewaarborgd en gegarandeerd onder eigen merk of erkend dealerschap.

  • SLS Schuifdeuren
  • Staalplaatbetonvloer Superfloor 88
  • Renolit PVC Dakbedekking
  • Shüco ramen en deuren.
  • Balkonrailingen

GESCHIEDENIS IN HET KORT

Verolme

1986. OPRICHTING VAN SLUISVELD CONSTRUCTIES

Op 1 april 1986 in Elshout, nadat de dan 21-jarige jonge ondernemer Ronald van Sluisveld zijn vaste baan als scheepsbouwer op de Verolme werf te Heusden opgeeft, richt hij eenmanszaak “Van Sluisveld Constructies” op met als doel het fabriceren van kleine constructiewerken voor de scheepsbouw.

Elshout

1991. OVERSTAP NAAR BOUW OP VASTE GROND

De vraag naar scheepsconstructies loopt af terwijl de bouwwereld op overloopt van werk. Een lokale aannemer vraagt aan Ronald een staalconstructie te leveren voor een nieuw gebouw op het lokale bedrijventerrein. De overstap van scheepsbouw naar de bouw wordt hiermee een feit. Het aantal opdrachten hierna blijft groeien en wordt 1991 de eenmanszaak omgezet naar de besloten vennootschap Van Sluisveld Konstrukties B.V.

aruba

1995. EERSTE OVERZEESE ACTIVITEITEN

Na een paar jaar van tegenslagen, voornamelijk door de korte economische crisis van 1992-1993, bloeit Van Sluisveld Konstrukties B.V. uit tot een welvarend bedrijf. Op 5 december 1995 wordt van Sluisveld Konstrukties B.V. omgedoopt tot Van Sluisveld Beheer B.V. en wordt de eerste werkmaatschappij Van Sluisveld Staalbouw B.V. toegevoegd. Rond deze periode komt ook de eerste overzeese opdracht vanuit Aruba, wat de grondslag is voor de huidige internationale activiteiten van de gehele Van Sluisveld Groep.

Logo HWIT

1999. HOLLAND WEST INDIES TRADING B.V.

Door de geestdrift in de export en totaalbouw activiteiten, volgt er een explosieve groei binnen de onderneming. Het de in 1973 door de vader (Jan) en oom (Harrie) van Ronald opgerichte bedrijf Van Sluisveld Mengvoeders B.V. wordt overgenomen en omgedoopt naar de naam Holland West Indies Trading B.V., waarbij de export van materialen als kernactiviteit wordt toegekend. Deze toevoeging was een feit voor de erkenning een waardig exporthandelsonderneming in bouwmaterialen en machines te zijn onder Van Sluisveld Beheer B.V.

VSG

2008. DRIE ONDERNEMINGEN SAMEN ÉÉN

In 2008 treedt Buddy, de zoon van oprichter Ronald, toe tot het dagelijks bestuur van Van Sluisveld Beheer B.V., Van Sluisveld Staalbouw B.V. en Holland West Indies Trading B.V. Deze drie ondernemingen presenteren zich  onder de synergiebenaming Van Sluisveld Groep en dragen een gelijkluidende en gedisciplineerde uitstraling uit naar de klant en leverancier.

Van Sluisveld Groep

2015. VAN SLUISVELD STEEL PROJECTS B.V.

Vanwege het grote aantal internationale opdrachten wordt de firma Van Sluisveld Steel Projects B.V. opgericht naast de drie bestaande ondernemingen. Op deze wijze wordt het internationale karakter van het bedrijf benadrukt.

jonkerfris

2017. TOEKOMSTPLANNEN JONKER FRIS

De Van Sluisveld Groep is continu bezig met het vernieuwen en stroomlijnen van het productieproces. Vanwege de doorlopende groei is de vraag naar meer ruimte en een nieuw bedrijfspand gestegen. In 2017 is door de Van Sluisveld Groep het Jonker Fris terrein aangekocht om hierop de expansie mogelijk te maken. De Van Sluisveld Groep hoopt op korte termijn te kunnen starten met de nieuwbouwplannen die zijn afgestemd op het productieproces.

Wilt u gebruik maken van onze diensten?